İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden teşekkür

Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Karasu Kız Meslek Lisesi) Müdürü Canan Başaran ve Müdür Yardımcıları Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular.

SAKARYA – Karasu

Okul genelinde hayata geçirdiği hizmetlerden dolayı Başkan İspiroğlu’na, okul yönetimi ve öğrencileri adına teşekkür eden Okul Müdürü Canan Başaran; “Bugün çok değerli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na, Müdür Yardımcılarımız ve Öğretmenlerimiz ile teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin hazırladığı ürünleri kendilerine sunduk. Bizleri nazikçe karşılayıp makamında ağılayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu’na çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

“Dönem Sonuna Kadar Çalışmalarımız Devam Edecek”

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, geleceğe daha sağlam adımlarla basmaları için eğitim gördükleri okulların her türlü destekçisi olmak adına imkânlarımız doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Okullarımıza yönelik hizmetlerimiz Ağustos ayı içerisinde başladı ve bu çalışmalarımız Mayıs ayı sonuna kadar titizlikle devam edecektir. Bizleri ziyaret ederek öğrencilerin yaptığı ürünleri takdim eden Okul idarecilerimize teşekkür eder 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde başarılar dilerim” dedi.