İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kapalı alan temizliği şirket karlılığını etkiliyor

Yapılan araştırmalar, kapalı alan temizliğinin hem direkt hem de dolaylı olarak şirket verimliliği ve dolayısıyla karlılığına katkı sağladığını gösteriyor. Çalışan sağlığı, çalışan motivasyonu ve çalışan konsantrasyonu açısından temiz bir alanda çalışmanın, temiz olmayan bir alanda çalışmaya göre verimlilik etkisi yüzde 10’lara kadar çıkıyor.  Genel mekânlarda hijyenin manifestosunu yeniden yazan entegre tesis yönetim şirketi Siteplus, binalarda uzman kadrosuyla gerçekleştirdiği temizlik ile zararlı mikroorganizmaları en aza indiriyor ve kritik alanlarda yüzde 99’a varan dezenfeksiyon sağlayarak şirket verimliliğine katkı sağlıyor

Şirketlerin temizliği çalışan sağlığı ve motivasyonu için önemli bir konu. Yapılan araştırmalar da bu bilgiyi doğrular nitelikte. Araştırmalara göre; kapalı alan temizliğinin hem direkt hem de dolaylı olarak şirket verimliliği ve dolayısıyla karlılığına katkı sağladığını gösteriyor. Öte yandan havaların soğumasıyla birlikte kış aylarına özgü hastalıkların yanı sıra dış ortamdaki duman, koku, is gibi kirlilik ölçütleri de artmaya başladı. AVM, hastane ve havalimanları gibi genel mekanların hijyeni kadar, günümüzün neredeyse tamamını geçirdiğimiz ve kalabalık çalışma alanları olan işyeri ve ofislerin temizliği de kış aylarında çok daha önemli bir yere oturuyor.

“Siteplus olarak mikropların ve bakterilerin çoğalıp yayılmasını engelliyoruz”

Partnerleri için 360 derece temizlik hizmeti sunan Siteplus, genel mekanların ve ofislerin sağlıkla müşterilerine hizmet vermesinin yolunu aralıyor. Genel mekanların temizliğinin iyi planlanmasının ve belirlenen mekana göre ürün kullanımın farkındalığıyla Siteplus, 1445 kişilik profesyonel kadrosuyla genel mekanlarda hijyenin manifestosunu yeniden yazıyor. Binalarda, uzman kadrosuyla gerçekleştirdiği temizlik ile zararlı mikroorganizmaları en aza indirip kritik alanlarda yüzde 99’a varan dezenfeksiyon sağlayarak bireylere sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayan Siteplus, mikropların ve bakterilerin çoğalıp yayılmasını engelliyor. Sağlıklı ve temiz bir ortam isteyen tüm kurumların aradıkları partner olduklarını söyleyen Siteplus Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Coşkun, Uluslararası Renk Kodlama Sistemi[i]ile çalıştıklarını, bu sayede de bir alandan diğer bir alana mikrobun bulaşmasını yani çapraz bulaşma riskini engellediklerini söyledi.