İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

‘Onların Emanetleri Başımızın Üzerinde’

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar; bayramlaşma programı sonrası Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İlçe Jandarma Komutanı Nuri Çiftçi ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

SAKARYA – Serdivan

Şehitlerimizin emanetlerini baş üstünde tuttuklarını belirten Başkan Alemdar, “Aziz şehitlerimizin ailelerini unutmamız mümkün değil. Onların hakkı ödenmez. Vatan sevdası ile yoğrulan ve bu sevda yolunda acısını yüreklerine gömen ailelerimizin yeri her zaman başımızın üzeridir. Onlar şehitlerimizin bizlere bıraktıkları en değerli emanetlerdir.” dedi.

Birliğimizi Asla Bozamayacaklar

İslam coğrafyasının bu bayram birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Alemdar, “15 Temmuz’da bir tehdit yaşamamıza rağmen, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, milletimizin dirayetiyle demokrasimiz yara almadı aksine daha da güçlendi. Batı; terörle, darbe planlarıyla üzerimize ne kadar oyun oynasa da bizi hedeflerimizden döndüremeyecekler. Milletimizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaklar. Bugün Arakan’da Müslüman kardeşlerimiz zulme uğruyor, yurtları tarumar ediliyor ve maalesef Türkiye dışında tüm dünya bu vahşete göz yumuyor. Biz her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İçeride ve dışarıda bizim büyük ve güçlü bir ülke olmamamızı istemeyen o kadar çok güruh var ki; bunlar bir bir niyetlerini aşikar etmeye devam ediyor. Ama şunu bilmiyorlar ki, bizim yüreği vatan sevgisiyle yoğrulmuş milletimiz olduğu sürece bileğimizi asla ama asla bükemeyeceksiniz. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, şehit ailelerimize, kahraman gazilerimize ve onların ailelerine sağlıklı uzun ömür diliyorum.” diye konuştu.