İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Başkan Ak “Bizi engelleyemeyecekler”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir’i makamında ziyaret etti.

SAKARYA – Adapazarı
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir’i makamında ziyaret etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 15 Temmuz kalkışmasıyla ilgili olarak Sendikaların kendilerine düşen görevi yerine getirdiğini dile getiren İlçe Başkanı Mustafa Ak, Hizmet İş Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir’e ve sendika üyelerine Demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkür etti.

Hizmet İş Sakarya Şubesi ziyaretinde konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak “15 Temmuz ve yapılan hain saldırılar ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını engellemek, sekteye uğratmak için içteki ve dıştaki hainler tarafından yapılan planlı saldırılardır. Ne yaparsa yapsınlar Türk Milleti olarak bizi engelleyemeyecekler yolumuzdan döndüremeyeceklerdir” dedi.

Hizmet İş Sendika Başkanı Mesut Gökdemir ziyaretlerinden dolayı AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ve beraberindeki heyete teşekkür ederek şunları söyledi. Gökdemir “Milletimiz 15 Temmuz akşamı büyük bir kahramanlık göstermiştir. Vatandaşlarımızın o an gösterdiği refleks, tüm Dünya’ya örnek teşkil eden, demokrasiye milletin sahip çıktığı gösteren bir tablo olmuştur” dedi.